Naam

“Koemi” betekent “Sta op”. Het komt uit de Bijbel. Het staat in een verhaal over een meisje van twaalf, van wie de ouders denken dat ze is gestorven. Maar Jezus gaat naar haar toe, pakt haar hand vast en zegt: “Talita koemi”, “Meisje, sta op!”. En het meisje stáát op!
Opstaan, opnieuw beginnen – dat is waar ik mij als kindercoach voor inzet!

Over mij

Als kleine jongen zat ik graag te tekenen. Ook kon ik geboeid kijken naar alles wat groeit en bloeit. Mijn verwondering en creativiteit zet ik nu graag in om kinderen te helpen.

In 2018 haalde ik mijn hbo-diploma Kindercoach bij instituut Sonnevelt en in 2019 volgde ik bij Sensikids de verkorte beroepsopleiding voor opvoedcoach van hooggevoelige kinderen. Om mijzelf bij te scholen bezoek ik symposia, volg ik cursussen en heb ik contact met mijn intervisiegroep. In 2021 voltooide ik de BGL-training Oplossingsgericht werken met gezinnen.

Van huis uit ben ik christen, maar ik voel mij thuis in vele vormen van geloof. Voor mij is God de naam voor de liefde die alles draagt. Mijn inspiratie haal ik verder uit muziek en de natuur.